ANDI INTERNATIONAL

Η ANDI International είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους Οργανισμούς εκπαίδευσης αυτοδυτών Παγκοσμίως.

 

Η ANDI International ήταν ο πρώτος εκπαιδευτικός Οργανισμός Παγκοσμίως που ξεκίνησε τα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για την κατάδυση τα οποία περιελάμβαναν αναπνεύσιμο αέρα εμπλουτισμένο με Ο2, τα γνωστά σε όλους πλέον SafeAir®

 

Ως φυσικό επακόλουθο των προγραμμάτων SafeAir® ήταν να δημιουργήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Τεχνικής Κατάδυσης (Technical Diving) και τα εκπαιδευτικά προγράμματα για συστήματα κλειστών κυκλωμάτων (CCR) αναπνεύσιμων αερίων, τα γνωστά Rebreather.

 

Για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του διεθνούς δικτύου παροχέων, το 1999 η ANDI εισήγαγε μια μοναδική μεθοδολογία για εκπαίδευση ερασιτεχνών αυτοδυτών με το πρόγραμμα «Open Water Sport Diver».

Από την ίδρυση της το 1988, η ANDI International στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έχει επεκταθεί με περιφερειακά γραφεία σε όλο τον κόσμο. Τέλος, για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των περιφερειακών αγορών της η ANDI μετέφρασε το εκπαιδευτικό υλικό σε πολλές γλώσσες.

 

Η ANDI International έχει αναπτύξει ένα πολύπλευρο σύστημα εκπαίδευσης με κατάλληλα διαμορφωμένα προγράμματα. Αυτά περιλαμβάνουν τις σειρές προγραμμάτων:

Open Water, Dive Medic, SafeAir®, Technical, ημίκλειστο (SCR) και κλειστό κύκλωμα (CCR) Rebreather, εκπαίδευση ειδικοτήτων και μια πλήρη σειρά προγραμμάτων για τεχνικούς (Technician) και εκπαιδευτές (Instructor).

 

Η ανάπτυξη της ANDI Παγκοσμίως οφείλεται στη δέσμευση της για ποιοτική εκπαίδευση, ποιοτικά εκπαιδευτικά υλικά, υψηλά πρότυπα και στην ποιότητά της ως προς την εξυπηρέτηση των πελατών.

 

 

 

http://www.andihq.com/